Uw partner in nieuwe- en gebruikte pallets

Over Zoethout Pallets

WIE ZIJN WIJ?

Zoethout Pallets, nieuwe- en 
gebruikte pallets in topkwaliteit

Zoethout Pallets is een jong, dynamisch, maar vooral vooruitstrevend bedrijf in de palletbranche. Wij zijn gedreven door 25 jaar ervaring met de moderne kennis van nu.

25 JAAR ERVARING IN EEN MODERN JASJE
JONG EN DYNAMISCH BEDRIJF
PROFESSIONELE PARTNER IN PALLETBEHEER
GEFOCUST OP DE TOEKOMST

Jeffrey Welten

EIGENAAR, OPRICHTER

Favoriete pallet:
”Als ondernemer kies ik voor een displaypallet 60 x 80, deze pallet is van klein formaat waardoor er veel pallets in een trailer passen.”

Stijn Welten

Medeoprichter

Favoriete pallet:
”Blokpallet 80 x 120 middel zwaar, door zijn ideale afmetingen is deze pallet heel efficiënt en kan in tal van processen worden ingezet.”

WAT DOEN WIJ?

Het verbeteren van uw palletbeheer

Het is simpel, wij kopen en verkopen pallets. Maar dit doen wij op onze eigentijdse manier. Door in 2017 te starten met een nieuw concept onder de naam Zoethout Pallets B.V. heeft de traditionele pallethandel plaatsgemaakt voor begrippen als klanttevredenheid, efficiency en duurzaam ondernemen. Zoethout Pallets is uitgegroeid tot een succesvolle partner in pallets waarbij de wensen van de klant centraal staan.

MISSIE

Zoethout Pallets streeft zoveel mogelijk naar het hergebruiken van pallets. Door de pallets een nieuw leven te geven houden wij de klant tevreden en leveren wij een positieve bijdrage aan het milieu. Duurzaam ondernemen en een hoge klanttevredenheid door persoonlijke aanpak zijn belangrijke uitgangspunten.

VISIE

In de loop der jaren wil Zoethout Pallets haar diensten geleidelijk aan uitbreiden en zoveel mogelijk klanten een totaaloplossing bieden voor het verbeteren en optimaliseren van hun palletbeheer. Hierdoor worden kosten en zorgen bespaart en gaan we samen voor een beter milieu.

STRATEGIE

Om klanten hun palletbeheer te laten optimaliseren geven wij deskundig en persoonlijk advies gericht op het verbeteren van hun palletbeheer en het pakken van kansen waarbij een win-winsituatie ontstaat. Door deze aanpak kunnen wij het totaalplaatje voor onze klant vervullen, waardoor steeds meer bedrijven voor Zoethout Pallets kiezen.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Wij komen graag met u in contact!